Shiseido’nun yeni imza kokusu GINZA, kadınların farklı yönlerinin ve zıtlıklarının ilhamıyla hayat buluyor.

Japonya’da kokuların daha kişisel ve manevi bir boyut kazandırdığına inanılıyor. GINZA kokusu ise manevi boyuta yolculuğu ve keşfetmeyi simgeliyor. Her şeyin içimizde saklı olduğuna inanan Shiseido, GINZA’yı kadınlığın en canlı ve güçlü yönlerini yükselten bir koku olarak sunuyor.

GINZA, çelişkilerin kutsal bir sentezi niteliğini taşıyor. Yumuşak ama yoğun, hassas ama güçlü, bilgeli ama tutkulu. Odunsu akorlarla keskinleştirilmiş bir çiçek buketini andıran GINZA, dünyaca ünlü Japon parfüm üretici si Takasago’da görev alan koku uzmanları Karine Dubreuil ve Maia Lernout tarafından bestelendi. Aynı zamanda Shiseido’nun doğduğu yerin de adı olan GINZA, tam Doğu ve Batı’nın ortasında, Tokyo’nun kalbinde bulunan en prestijli semt olarak karşımıza çıkıyor. 

GINZA, çiçeklerin doğal zarafetinin kutsal ağaçların gücü ile buluşmasıyla mükemmel bir simya sonucundu doğuyor. Bu eşsiz birliktelik GINZA’nın benzersiz aurasının imzasını haline geliyor. GINZA, tende canlı ve kesinlikle benzersiz bir koku olduğu kadar kadınsı olduğunu da ortaya koyuyor.

Ünlü Vertigo lambasının yaratıcısı Constance Guisset tarafından tasarlanan GINZA parfüm şişesi,  bir cam bloğundan kesilen bu büyüleyici şişe, dalgalı kıvrımları ve ışıltılı pembe kokunun parlamasını sağlıyor.

GINZA, parlak ışıltılı bir nar ve baharatlı pembe biberlerin patlamasıyla açılıyor. Buketin kalbindeki yasemin, en görkemli yönlerini ortaya çıkarıyor. Manolya ve frezya yaprakları neşeli bir kokuyu betimlerken Japon orkidesi çiçeklerin karışımına gizemli bir dokunuş katıyor. Kutsal Japon Hinoki ağacı, kompozisyona olağanüstü bir karakter katıyor. En içte sandal ağacının derinliğini ve paçuli yoğunluğunu yansıtılıyor.

Üst Nota: Nar, Pembe Biber

Orta Nota: Yasemin, Japon Orkidesi, Frezya, Manolya

Alt Nota: Hinoki Ağacı, Sandal Ağacı, Paçuli

FİYATI: 

GINZA EDP 30ML 450TL

GINZA EDP 50ML 750TL

GINZA EDP 90ML 1050TL