TATİLDE MANİKÜR VE PEDİKÜRÜNÜZÜ DÜŞÜNMEYİN

Uzun bir bayram tatili bizi bekliyor. Tatilde güneş yağı, deniz ve kum gibi etkenler manikür ve pedikürümüzü daha çok etkiler. Bir anda ucu çıkmış ojeler, kurumuş topuklarla karşı karşıya kalırız. Daha uzun dayanan, bakımlı el ve ayaklar için Chic Nail Nişantaşı tüm kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Tatile çıkmadan önce Nişantaşı’nda bulunan Chic Nail’de el ve ayak bakımınızı yaptırabilir, uzun süre dayanan kalıcı ojenizi tatil boyunca kullanabilirsiniz.Hatta Chic Nail’de yaptıracağınız ipek kirpik, kalıcı eye liner ve geçici dövme ile tatilde de bakımınıza zaman ayırmadan bakımlı olabilirsiniz.

Chic Nail Spa & Beuty Lounge yaz bakımı ve makyajı hakkında da işinize yarayacak bazı ipuçları veriyor.Çabuk kuruyan topuklarınıza, plaja gittiğinizde kumla peeling yapabilir, ardından vazelin krem ile besleyebilirsiniz. Çok kuruluk yaşıyorsanız, yatmadan önce de kremlemenizi tavsiye ederiz.

Bronz tende makyaj sevenler ise, kırmızı ve pembenin tonlarında bir ruj, şeftali bir allık ve rimel ile sade ve bakımlı görünebilirler. Bronz tene bakır makyaj seviyorsanız mutlaka ışıltılı renkleri seçmelisiniz. Ayrıca göz altı kapatıcınızı çok açık renk seçerseniz ten renginizle tezat oluşturacağından sizi olduğunuzdan yaşlı gösterir, daha koyu bir kapatıcı tercih etmelisiniz.İster makyaj yapın, ister yapmayın ama akşamları şöyle bakır tonlarında hafif bir aydınlatıcı ile yüzünüze ışıltı vermeyi unutmayın

Detaylı bilgi ve Randevu için  0.212.211 11 34