The Grand Tarabya’da masal gibi bir düğün
The Grand Tarabya’da masal gibi bir düğün
The Grand Tarabya’da masal gibi bir düğün
The Grand Tarabya’da masal gibi bir düğün

 

Geçmişten bugüne aşıkların buluşma noktası olan ve İstanbul’un romantizm kokan semti Tarabya’nın ihtişamlı oteli The Grand Tarabya, birbirinden özel ayrıcalıklarla zenginleştirdiği düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. The Grand Tarabyahayalini kurduğunuz bir düğün için masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Yıllardır İstanbul’un en bilinen nostaljik semti olan Tarabya’nın gözbebeği The Grand Tarabya, masal gibi bir düğün hayal eden çiftler için, her anını keyifle hatırlayacakları unutulmayacak bir düğün ayrıcalığı sunuyor. Boğaz’ın büyüleyici manzarasına nazır ve her dakikası aşkla yaşanacak masal gibi bir düğün The Grand Tarabya’da.

Geçmişten bugüne aşıkların buluşma noktası olan İstanbul’un en romantik semtlerinden Tarabya’da yer alan ve  adeta semtin imzası haline gelen The Grand Tarabya otel, masallar gibi bir düğünle dünya evine girmek isteyen tüm çiftleri bekliyor. Aşklarını unutulmaz bir düğünle birleştirmek isteyen çiftler için birbirinden cazip ayrıcalıklarla zenginleştirilen düğün paketleriyle The Grand Tarabya, yeşilin en güzel tonlarını boğazın lacivert sularıyla buluşturan manzarası ve dekoratif detaylarıyla bu mutlu güne eşlik eden tüm konuklarına unutamayacakları bir gün yaşatıyor. Yerden tavana kadar cam pencereleri olan panorama salonu ve terası, yüksek tavanlı, sütunsuz, kristal avizelerle süslü, 1000 kişilik The Grand Ballroom ve yaz aylarının en popüler konsepti havuz başı düğünleriyle masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Özel hissettiren ayrıcalıklar

İstanbul’un tüm güzelliklerini barındıran şairane panoramaya sahip The Grand Tarabya, masalları aratmayan düğün organizasyonunu çiftlere sunduğu özel ayrıcalıklarla birleştirerek vazgeçilmez kılıyor. The Grand Tarabya’da evlenen çiftler, düğün saatine kadar hazırlanmaları için gerekli tüm desteği otel bünyesinde alabildikleri gibi düğün gecelerinde Tarabya marina manzaralı suitede konaklama ayrıcalığına da sahip oluyorlar. Evlenen çiçeği burnunda çiftleri düğünden sonra da unutmayan The Grand Tarabya, evliliklerinin 1.yıl dönümlerinde kahvaltı dahil konaklama paketleriyle çiftleri tekrar ağırlıyor. Belirli bir sayının üzerinde katılımın sağlandığı düğünlerde, vazgeçilmez klasikler arasında yer alan gelin hamamı ve lezzetli ikramlar hediye. The Grand Tarabya indirim ayrıcalıkları ve avantajlı alternatiflerden oluşan düğün paketleriyle sizleri bekliyor.  Siz de sonsuz bir mutluluk için aşkla İstanbul’un uyumuna The Grand Tarabya’da tanıklık edin!

The Grand Tarabya

Rezervasyon için :

Tel :(0212) 363 33 00